Od ponavljajočega se vzorčnega dekorja, do premium designerskih podov, talne in stenske obloge Lesarstva Hudovernik združijo klasične motive z kreativnimi oblikovnimi rešitvami. Patentirani proizvodni procesi, dodajo našim izdelkom še višjo uporabno vrednost in energetski izkoristek, kar bodo zagotovo znali ceniti tudi najstrožji uporabniki.

Parketi
Združujejo naravno lepoto lesa s prednostmi večplastne strukture.

Kaindl Icon Kaindlfn neuhafer holz Icon fn neuhafer holzHaro Icon Haro

Laminati
So elegantna, trendovska talna obloga, ki se hitro razvija. Zaradi udobja, funkcionalnosti in privlačnega izgleda je laminat eden glavnih kandidatov pri izbiri sanjskih talnih oblog. Izbirate lahko med laminati v različnih programih primernih za stanovanjske in poslovne prostore. Glede na obremenjenost prostora, za katerega izbere laminat, so na voljo laminatni podi v podrazredih obrabe. Laminat je še posebej primeren za prostore s toplovodnim talnim ogrevanjem.

Kaindl Icon Kaindlfn neuhafer holz Icon fn neuhafer holzHaro Icon Haro

Ladijski in sistemski podi
Masivni ladijski pod je tradicionalna talna obloga. Prevladuje hrast, ki pa sledi sodobnemu trendu; obdelan je z visoko tehnologijo in omogoča široko izbiro končne obdelave površine.
Stenske obloge
Vas zanimajo bolj praktične rešitve v načrtovanju zgradb? Vas skrbi preobremenjenost prostorov, ali pa si le želite drugačnega videza s posebnim dekorjem. Svoje odgovore boste našli v stenskih oblogah Lesarstva Hudovernik, kjer s tehnološkimi patenti odkrijemo rešitve vseh vaših tegob.